HSS El Service – Installationstjänster

Elinstallationer

HS Solution El Service utför alla förekommande elinstallationer och underhållsarbete. Det kan vara nybyggnation av fastighet, kontor och villor eller företag inom lätt industrin som önskar ha el service, nyuppsättning eller modernisering av elledningar och gruppcentraler.
Vår personal är utbildade och certifierade elinstallatörer som har flera års erfarenhet av kvalificerade uppdrag inom elbranschen från småhus till företag och verkstäder inom näringslivet och industrin.
HS Solution är medlem inom Elektriska Installatörsorganisationen EIO. För mer information, vänligen se www.EIO.se

Värmeelement och värmegolv

Önskar du ha värmegolv i ditt badrum eller vardagsrum? Vi hjälper gärna dig med det!
Vi är märkesoberoende och installerar samtliga värmegolvsystem som erbjuds på marknaden. Du väljer ditt system och märke, och vi installerar det för dig!

Värmepump och elpanna

Vi samarbetar med samtliga värmepump installatörer, oberoende av värmepump och dess märke. Vi drar de elledningar som behövs för värmepumpen och säkrar med egna säkringar.
Önskar du själv som privat person installera värmepumpen eller elpannan? Vi hjälper dig gärna med nödvändiga elledningar och egna säkringar.

Generell El Service

Behöver du ha en översyn av elsystemet i ditt företag, fastighet eller i din villa? Vill du kanske flytta på en eller flera av dina processmaskiner i din produktionslokal? Eller kanske vill du flytta på din tvättstuga eller pannrum till någon annan plats i din villa? Alldeles oavsett vad just Ditt behov är, hjälper vi dig gärna med det!
Vi genomför översynen och ger dig skriftligt förslag på åtgärder!

Saknar du någon tjänst hos oss?

Kontakta oss! Vi försöker vara heltäckande inom elservice, men just Du kanske har ett behov som inte är specificerad på vår hemsida. Har vi inte tjänsten som Du efterfrågar, hänvisar vi dig till de företag som vi vet kan hjälpa Dig och som vi rekommenderar.